De pure smaak van onze boerderij ‘Le Devant’ bij brasserie La Quincaillerie

Brasserie ‘La Quincaillerie’, mag zich trotse eigenaar noemen van boerderij 'Le Devant'. De boerderij is gelegen in de prachtige Bressestreek in Frankrijk en is gespecialiseerd in het telen van pure en natuurlijke producten, met respect voor de natuur.

Onze chef-kok brengt de oogst van de boerderij meteen naar je bord. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van de authentieke smaak van onze kwaliteitsvolle producten, maar ook van een heerlijke en bovenal verse maaltijd. Onze boerderijproducten worden met de grootste zorg geteeld, om zo onze klanten de beste kwaliteit en smaak te laten ervaren.

Bij brasserie La Quincaillerie willen we onze klanten een onvergetelijke culinaire ervaring bieden. Onze boerderij ‘Ferme Le Devant’ is een essentieel onderdeel van ons concept en we zijn er dan ook trots op dat we onze klanten kunnen laten genieten van de smaken en aroma's van de Bressestreek.

Bij boerderij ‘Le Devant’ worden er met de grootste zorg Bressekippen en parelhoenen gekweekt op de weilanden van onze boerderij. Deze soorten zijn echte delicatessen en zijn zeer geliefd bij liefhebbers van gevogelte. Daarnaast kweken we ook Bayeux scharrelvarkens en Hampshire Down lammeren op een kleinschalige manier, waardoor we de kwaliteit van de producten kunnen waarborgen.

Onze boerderij is ook voorzien van een kruiden- en fruittuin, waar we diverse soorten kruiden zoals munt, ijzerkruid, dragon, rozemarijn, en klein fruit zoals frambozen, braambessen en stekelbessen telen. Dankzij onze tachtig fruitbomen kunnen we ook rustieke bio-appelen, peren, perziken en pruimen telen. Al onze hoeveproducten worden met onze koelwagens direct vanuit de boerderij naar onze brasserie in Brussel getransporteerd.

Kom dus gerust langs en proef de heerlijke gerechten bereid met onze pure en natuurlijke boerderijproducten!

Vind hier alles over onze eigen boerderij: 'Le Devant'

Boerderij 'Le Devant'

VIDEO: Reportage Bressekip