Welkom

Menu oudejaarsavond !

Ontdek onze menu voor oudjaarsavond hierbij gevoegd ...

Bekijk de PDF voor meer info
Lees meer

Wist u dat ?

La Quincaillerie, dat is ook:

Traceerbaarheid ... met :

Producten van onze hoeve « Le Devant » in Bresse :
Bresse Kippen AOP
Hampshire Down lammeren (maart, april en mei)
Bayeux Varkens (april en mei)

Samenwerking met leveranciers die kwaliteit en ethiek hoog in het vaandel voeren:
Rundsvlees van Olivier Metzger
Kaasjes van de geitenboerderij « Chèvrerie d'Oz »
Duurzame vissoorten ( gevist volgens de Europese normen)
Zeevruchten

Respect :
Voor de natuur door seizoensgebonden producten te gebruiken
Voor het werk van lokale producenten
Voor het milieu door het gebruik van « Ecover » producten

Een volledig nieuwe keuken op inductie (werkt uitsluitend op electriciteit)
door het favoriseren van het koken op lage temperatuur

We kiezen wijnen uit de biodynamische en biologische teelt

Bekijk de PDF voor meer info
Lees meer
1