Brusselse band 'The Daring Man' kiest La Quincaillerie als filmlocatie voor nieuwe videoclip

Cédric Heyraud en Grégoire Auclerc-Galland, de talentvolle muzikanten achter de Brusselse rockband "The Daring Man", hebben onze brasserie gekozen als filmlocatie voor hun nieuwste videoclip, genaamd "Out Of Place". Het duo deelt een diepe passie voor tijdloze rockmuziek. De melancholische tonen van Cédric en Grégoire katapulteren je terug in de tijd en laten je genieten van pure nostalgie.

Onze brasserie, La Quincaillerie, is een indrukwekkend gebouw met een prachtig art nouveau interieur. Het was vroeger een ijzerwarenwinkel en veel van de authentieke elementen zijn bewaard gebleven. Het is dan ook een grote eer dat juist onze brasserie gekozen is als filmlocatie. Wij zijn verheugd dat we onze ruimte beschikbaar hebben kunnen stellen voor jong muziektalent van bij ons.

Wij nodigen je uit om achterover te leunen, de videoclip te bekijken en je mee te laten voeren door de tijd terwijl je geniet van de muziek van "The Daring Man". Vergeet niet om ook de prachtige details van ons art nouveau interieur te bewonderen.

Bekijk de video