Exclusief Vaderdagmenu 

Nog op zoek naar een geweldig Vaderdagidee? Verras papa met een etentje bij La Quincaillerie en geniet van een exclusief menu met een dessert van Europees kampioen patisserie: Nicolas Arnaud!

bekijk menu

Terras is open! ☀️

Ons terras is perfect om te genieten van goed gezelschap met de heerlijkste gerechten. Tot snel? 

Grote groepen

Grote groepen zijn meer dan welkom bij ons! Iets te vieren met meer dan 10 personen? Lees hier meer: 

meer info

Lunchmenu

Elke dinsdag t.e.m. vrijdag serveren we een verse lunchmenu van 12h tot 14h30. Ontdek onze menu hieronder!

bekijk de lunchkaart

Exclusief Vaderdagmenu 

Nog op zoek naar een geweldig Vaderdagidee? Verras papa met een etentje bij La Quincaillerie en geniet van een exclusief menu met een dessert van Europees kampioen patisserie: Nicolas Arnaud!

bekijk menu

Terras is open! ☀️

Ons terras is perfect om te genieten van goed gezelschap met de heerlijkste gerechten. Tot snel? 

Grote groepen

Grote groepen zijn meer dan welkom bij ons! Iets te vieren met meer dan 10 personen? Lees hier meer: 

meer info

Lunchmenu

Elke dinsdag t.e.m. vrijdag serveren we een verse lunchmenu van 12h tot 14h30. Ontdek onze menu hieronder!

bekijk de lunchkaart

Sous-Chef

La Quincaillerie is een prachtige brasserie gevestigd in een historisch gebouw in de Rue du Page in hartje Brussel. Het pand was ooit een ijzerwarenwinkel en is ontworpen door een leerling van de beroemde Belgische architect Victor Horta. La Quincaillerie staat bekend om haar royale fruits de mer-schotels en prachtig art nouveau interieur. 

Wil jij deel uitmaken van ons gedreven keukenteam binnen een verantwoordelijke functie?

Lucky you! Wij zijn op zoek naar een Sous-Chef!

 

Functiedetails:
(taken en verantwoordelijkheden worden afgestemd op jouw kennis en kunde)

- Als rechterhand van de Chef, ben je mede verantwoordelijk voor de werking en organisatie van de keuken

- Je stuurt samen met de Chef het keukenteam aan en stelt de uurroosters op

- Je creëert gerechten en stelt mee de menukaart samen, rekening houdend met het seizoensaanbod, onze filosofie rond duurzaamheid en foodcost

- Je zorgt voor een vlot verloop van de mise-en-place en service

- Je bewaakt de veiligheid, orde en netheid

 

Profiel:

- Je hebt een aantoonbare ervaring in een verantwoordelijke functie in de horeca (Chef de Partie, Sous-Chef,…)

- Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk

- Je bent een fan van gastronomie en je hebt passie voor het vak

- Je kan goed functioneren in teamverband

- Talenkennis: Je kan je vlot uitdrukken in het Frans

 

Wij bieden jou:

- Een fulltime contract (bij voorkeur), deeltijds is bespreekbaar

- Middag- en avondservice met service coupé

- Twee dagen verlof per week

- Een marktconform salaris, groeimogelijkheden én een fijne werkplek

 

Is dit iets voor jou?

Aarzel dan zeker niet om een mailtje te sturen naar christian@quincaillerie.be met je CV en motivatie.